Excellent
Bijles en Examentraining

Recensies

Fleur Paffen
19-07-24 20:16:20
De bijlessen waren goed voorbereid elke keer en er was ook genoeg tijd om vragen te stellen naast uitleg. De examentraining was ook mooi in elkaar gezet en goed georganiseerd. Ze geven positieve feedback mee en blijven in je geloven. Mijn scheikunde cijfer is van een gemiddelde 3 naar een 6 gegaan in een jaar tijd mede dankzij hun.
Fenne Driessen
01-05-23 09:38:38
Erg tevreden over de bijles. Goede en duidelijke uitleg. Een aanrader!
Jeremy Visschers
07-02-23 20:46:09
We zijn enorm tevreden over Cédric en Amy van Excellent bijles en examentraining. Ze zijn flexibel, denken mee, en passen zich aan aan de leerstijl en -behoefte van onze zoon. Ze proberen verschillende werkvormen uit om te kijken wat werkt en wat niet en houden goed contact om te reflecteren en waar nodig bij te sturen. Het resultaat is er dan ook! Dank jullie wel.
Daan Berends
25-01-23 20:29:16
Vijf sterren.
Betrouwbaar, deskundig, meedenkend, persoonlijk.
Bij intake wordt er gekeken wat je nodig hebt. Elke maand wordt er geëvalueerd en besproken wat verder nodig is. Ouders worden betrokken.
En zijn innovatief in het geven van de lessen.
Laura Schieck
29-10-22 12:14:39
Enorm tevreden over Excellent. Een aanrader. Nemen de tijd en kijken wat jij nodig hebt en stemmen op jouw hulpvraag af.


''Vijf sterren; Er wordt goed gekeken waar hulp bij nodig is en ouders worden goed op de hoogte gehouden. Wij zij super tevreden echt 'n aanrader.'' (Google review, Februari 2022)

''Vijf sterren: Zeer fijne examentraining, goede uitleg en er wordt uitgebreid de examenstof behandeld. Krijgt ook nog extra aanvullende informatie toegestuurd. Kan tussendoor ook gewoon vragen stellen. Ze zijn zeer betrokken bij de eindexamenkandidaat. Met op het einde ook nog een zeer leuke persoonlijke traktatie als kandidaat geslaagd is.'' (Google review, Juni 2022)

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info