Excellent
Bijles en Examentraining

Examentraining

Wij bieden online examentraining aan voor leerlingen/ studenten binnen het voortgezet onderwijs en volwassen onderwijs. . 


Hoe zien de examentrainingen eruit?

De examentrainingen zullen online plaatsvinden. Tijdens deze 2 uur zullen oude examenopdrachten geoefend en besproken worden. Ook zal er aanvullende theorie besproken worden en zullen er tips gegeven worden. Hiermee gaat uw zoon of dochter goed getraind het eindexamen in. 


Wij bieden 3 verschillende pakketten aan: 

1. Online examentraining van 2 uur in één vak in een groepje van maximaal 3 leerlingen. Na afloop ontvangt iedere leerling een geschreven evaluatie op de examentraining.  

2. Online examentraining van 2 uur in één vak 1 op 1. Na afloop ontvangt iedere leerling een geschreven evaluatie op de examentraining.  

Herkansing:

3. Online examentraining voor herkansing in één vak bestaat uit het samen kijken naar het gemaakte examen van dit jaar (1 uur; inclusief foutenanalyse), één examentraining van 2 uur in dat vak (1 op 1) (inclusief geschreven evaluatie) en twee bijlessen in het desbetreffende vak op basis van de examentraining.  
 
 
E-mailen
Bellen
Info